isabellamortell

Kategori: Videos

Jay Alvarrez & Alexis Ren

Tror dom flesta redan sett denna video eftersom den cirukelrar runt på alla sociala medier och helt enkelt inte har gått att missa. Även jag är "tvungen" att lägga upp den. Livet som han och hans tjej lever är verkligen en dröm, life och relationship goals till max. 

Love, Roise

Som ni kanske läste i mitt förra inlägg såg jag en film igårkväll som heter Love, Roise. Det är en romantisk komedi som handlar om Roise och hennses bäste vän Alex de har känt varandra sedan de var sex år. Som tonåringar festar de tillsammans och diskuterar kärlekens för - och nackdeler. Båda drömmer om att resa, om äventyr och upplevelse på nya platser och till sist bestämmer de sig att lämna sin lilla britiska småstad för att plugga i Boston. Men ödet har en annan åsikt om hur framtiden ska se ut; en av festnätterna har fått till resultat att Roise blivit gravid med pluggets hetaste kille. Kan deras vänskap överleva distansen i så väl år som mil räknat? Kommer de sätta allt på spel för sann kärlek?

Denna film får verkligen 10/10. Rekomenderar starkt!! Ni hittar filmen här.

Youtube-kanal

Hej! Nu är jag äntilgen igång med yotube! Eller igång och igång, har ej lagt upp någon video än men det kommer inom kort framtid. Ni får gärna gå in och prenumera på mig då kommer jag bli jag jätte glad! Klicka på länken för att komma till min kanal https://www.youtube.com/channel/UC1q_Ew0XYsLz9ng84moOT8w . Jag kommer lägga upp olika slags videos, t.ex. mina favorit produkter, sminktips, resor, challenges m.m. 

Kram

Upp