isabellamortell

Kategori: Kläder

Lexington

Dessa jackor kommer från lexington och jag är helt kär i dom. Hur snygga som helst!! Verkligen en av de saker som står högt upp på min lista.

Förlåt att uppdateringen kanske inte varit på topp men det ska de allt bli ändring på. Skoldagen var väldigt lugn och få lektioner, fick redan sluta vid tolv eftersom vi inte behövde ha någon vi-timme eller matte. Jag, Melicia och Moa N satt på skolan och pluggade lite företagsekonomi efter ett tag blev vi less och cyklade ner på stan och strosade runt i affärer. Dock hittade jag inte något fastnade för inte som börjar bli allt vanligare för mig, tycker inte Umeå har så bra utbud.. men det ska i alla fall bli kul när hela Utopia öppnas och birsta!! Efter någon timme på stan begav jag mig mot jobbet där jag jobbade och fick lära mig massa nya saker. Ikväll har jag skrivit på mitt svenska tal är nästan helt klar vilket känns skönt. Nu ska jag sova, vi hörs mera imorgon. Kram

ODD MOLLY

Tröja - Odd molly / Jeans - Rut m.fl. / Halsband - Guldfynd.

Idag började jag 8:50, cyklade till skolan tio minuter innan för att komma i tid till min lektion, när jag kom fram till skolan märkte jag att jag glömt låset till cykeln hemma då var det bara att cykla fort som tusan hem igen och sedan tillbaka till skolan.. Skyller det på att det är fredag den 13:oende. Annars rullade dagen på bra som vanligt. Älskar våra fredagar eftersom vi bara har tre lektioner (engelska, matte och idrott). Nu är jag hemma och bara tar det lugnt och njuter av helg. Trevlig helg! Kram

"Why do you always wear black" cause I'm ready for your funeral bitch.

Tog några snabba bilder på dagens outfit. Helsvart funkar alltid, stilrent och snyggt! Matchade med några silvriga smycken som livade upp min outfit lite.

Tröja - Claduie Pierlot // Jeans - Rut m.fl // Skor (som inte syns på bilden) - Johnny bulls // Klocka - Marc by marc jacobs // Berlockarmband - Thomas sabo // Västerbottens ring - Kjellins guld // Halsband (som inte syns på bilden) - Guldfynd // Örhängen - Guldfynd. 

Upp