isabellamortell

alla hjärtans dag-tips

Hejsan! Tror jag börjar bli sjuk känner mig helt seg i kroppen, tränade också idag vilket nog inte gjorde saken bättre.. Veckorna rullar på! I helgen har jag bara tagit det lugnt, kände att jag behövde det känns inte som jag tagit lugnt en hel helg på flera månader eftersom jag alltid vill göra och hitta på saker och utnyttja tiden jag har kvar här. Hur som helst imorgon är det alla hjärtans dag och jag hade tänkt ge lite sista minuten tips inför imorgon. Alla hjärtans dag är en väldigt fin och mysig dag tycker jag. Om du har en pojkvän/flickvän tycker jag verkligen att denna dag är perfekt att visa extra uppskattning till den personen man tycker extra mycket om. Till exempel, förra året gjorde jag en liten "goodie bag" till min pojkvän med saker jag vet att han tycker om. Tänkte först köpa något "vanligt" men jag bestämde mig att fixa ihop något som jag vet att han tycker om och göra det mer personligt vilket var uppskattat. 

Detta är väldigt klassikt men varför inte? Rosor är något jag tror att alla tjejer skulle uppskatta att få! Så gulligt, romantiskt och fint! Stort tips från min sida!

Så som en choklad ask eller något som du vet att person tycker om att äta, tycker jag är ett stort tips! Vem tycker inte om mat? Det kan bara inte gå fel, det är ett extra plus om en choklad ask är hjärtformad. Jag tycker också att det vore super mysigt att överaska personen med frukost på sängen till exempel? + massa pussar och kramar. Skulle bli jätte glad i alla fall! 

Sprid extra mycket kärlek och visa uppskattning imorgon till person/personer ni har i era liv som ni älskar!! Såklart man vill ge bort något fint till personen man tycker extra mycket om. Hoppas ni tyckte om mina tips! Puss och kram 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas