isabellamortell

Tävling!! Chansen att vinna två hårprodukter från joico

Hejsan! Har tänkt länge nu på att ha en tävling här på bloggen och nu tyckte jag att det var dags! Jag kommer tävla ut två hårprodukter för ett värde av 560 kronor. 

Tänkte först och främst berätta lite om produkterna. Det är ett schampo och en hårinpackning från joico. Hårinpackningen har vunnit pris för bästa hårinpackningen 15 år i rad. Jag har haft väldigt mycket problem med mitt hår från att gått till i princip svart hår till blont och jag vet hur hemskt det är att ha gått genom den perioden, mitt hår var i princip förstört men när jag började använda mig av bra hårinpackningar bland annat denna som är min favorit så har mitt hår verkligen blivit mycket, mycket bättre i kvalitet. Produkternas kvalitet gör mer än vad man tror. Om produkterna, Shampoo: Återuppbyggande schampo som rengör håret skonsamt och förstärker dess elasticitet, styrka och glans. Färgsäkert. Användning: Applicera i vått hår och löddra. Skölj. Upprepa vid behov. Hårinpackning: Prisvinnande intensiv proteinkur som återbygger och stärker hårets struktur. Användning: Applicera fuktigt hår. Låt verka 5 minuter. Skölj.  

Tävlingsreglerna:

1. Kommentera i detta inlägg att du är med i tävlingen.

2. Skriv ett inlägg på din blogg och berätta att du är med och tävlar om två hårprodukter från joico, på min blogg + länkar du min blogg och använder dig av denna bild som jag har i inlägget. (Om du ej har en blogg kan du göra exakt samma fast med en status/inlägg på facebook/instagram.) 

Lottar ut en vinnare om två veckor, 9/4. Lycka till!

Återkommer med mer information när vinnaren är dragen. Kram

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas